top of page

Canon ImagePROGRAF TM-350/TM-355



Bir geniş format yazıcıdan daha fazlası:

Canon ImagePROGRAF TM-350/TM-355

Canon, canlı macenta mürekkebi içeren ImagePROGRAF TM-350/TM-355 yazıcılar ile kurumsal dünyanın ihtiyaçlarını karşılamak için geliyor! Bu 36 inçlik profesyonel yazıcılar; büyük AEC ofisleri, perakende ve eğitim sektörlerinin ötesinde, her bir baskıda yenilik ve kalite arayanların beklentilerinin de ötesine geçiyor.

Canon, yeniden formüle ettiği imagePROGRAF TM serisiyle sezgisel işlevsellik, profesyonel görüntü kalitesi ve sürdürülebilirliği bir araya getiren üstün baskı deneyimi sunuyor. 36 inçlik bu yazıcılar, yenilikçi macenta mürekkebiyle hayal edebileceğiniz en net ve keskin çizgilere sahip, kırmızı gibi göz alıcı canlı renklerle dolu, keskin çizgilerde ve profesyonel kalitede CAD çizimleri, posterler ve eğitim materyalleri oluşturuyor.

Kendi devriminizi başlatıp, projelerinizi hayal ettiğinizden daha da öteye taşıyan Canon ImagePROGRAF TM-350/TM-355, geliştirilmiş görüntü işleme teknolojisi ile her detayda mükemmelliği keşfedip yaratıcılığınıza da ilham veriyor.




Zamanla yarışmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı

Her saniyenin önemli olduğu göz önünde bulundurularak tasarlanan Canon ImagePROGRAF TM-350/TM-355, A1 boyutundaki bir CAD çizimini sadece 17 saniyede, büyüleyici bir A1 posteri ise yalnızca 22 saniyede hazır hale getirebiliyor. Kenarlıksız baskı seçeneği ile malzeme israfını önlerken, sizlere zamandan tasarruf ettirmeyi de ihmal etmiyor.







Yoğun iş yüklerinizde bile geniş mürekkep tankları, hızlı işleme kapasitesi ve uyku modundan anında çıkış özelliği ile kesintisiz bir performans sunuyor. 4,3 inçlik dokunmatik ekran paneli üzerinden medya türü, kalan medya ve mürekkep miktarı gibi kritik bilgilere anında erişim sağlayarak, iş akışınızı kolaylaştırıyor.

Sürdürülebilirliğin bir parçası olun

Sürdürülebilirliğe önem veriyorsanız, Canon ImagePROGRAF TM-350/TM-355 sizin için mükemmel bir seçim. Azaltılmış güç tüketimi, polistiren köpük içermeyen ambalajları ve EPEAT Gold derecesi ile düşük enerji tüketimi sunarak, çevreye olan etkinizi minimize ederken, operasyonel maliyetlerinizi de düşürüyor. Böylelikle sürdürülebilirlik konusunda pazar lideri* olan Canon, görüntüleme teknolojileri liderliğinin yanı sıra baskı teknolojileri alanında da gücünü ortaya koyuyor.

Sezgisel işlevselliğin gelişmiş üretkenlikle birleşimi

Canon, ImagePROGRAF TM-350/TM-355 ile sadece bir yazıcıdan çok daha fazlasını vadediyor. Zaman ve sürdürülebilirlik konusunda tam destek veren ImagePROGRAF TM-350/TM-355, işlevselliğiyle de sizi zirveye taşıyor. Zarif gövde tasarımı ve az yer kaplaması, opsiyonel geniş formatlı tarayıcıyla birleştirildiğinde dahi neredeyse tüm ofis ortamlarına uyum sağlıyor; her türlü profesyonel ihtiyaca cevap verebilmesiyle göz dolduruyor.

2400 x 1200 dpi çözünürlük, Canon Bubblejet teknolojisi, 15.360 püskürtme ucu ve talep üzerine 6 renkli entegre baskı özellikleriyle Canon ImagePROGRAF TM-350/TM-355, yüksek doğruluk ve renk kalitesinde baskılar üretiyor. Suya dayanıklı tam renkli pigment mürekkep kullanmasıyla da uzun süre solmayan en dikkat çekici posterler sizinki oluyor!

ImagePROGRAF TM-350/TM-355 ile alınabilecek baskı çeşitleri:

-        Poster

-        CAD çizimleri

-        Eğitim materyalleri

 

*Quocirca 2023 yılı Sürdürülebilirlik Liderleri Raporu

 




 

 

 

 

 

bottom of page