top of page

ESD‘de Yeni Dönem.



ESD ‘ de Yeni Dönem.

 

25 yıldır üstlendiği sorumluluk ile üyelerine ve sektöre fayda sağlayan Etiket Sanayicileri Derneği-ESD’nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısını 6 Mart 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirdik. Genel Kurulda yapılan seçim sonucunda ESD’nin 2024-2027 dönemi Yönetim Kurulu belirlendi. Yeni dönem Yönetim Kurulumuz yine sektöre değer katmış, lider firma temsilcilerinin değerli isimlerinden oluşuyor. 

 



Başkan                        Merve Ergenç - Reslan Etiket Baskı ve Ambalaj San. Tic. A.Ş.

Başkan Yardımcısı      Murat Olcay  - Olcay Ambalaj A.Ş.

Genel Sekreter            Zeynep Lakerta Gökçe  - Uze Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.

Sayman                       Ahmet Uzun – Dereli Graphic Matb. Malzemeleri San.  Tic. A.Ş.

Üye                             Orhun Çapanoğlu – CCL Label Ambalaj A.Ş.

Üye                             Murat Demir -  Sade Ofset Matb. Amb. San. Tic. Ltd. Şti.

Üye                             Hakan Çiçek - SPS Etiket Baskı ve Amb. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Üye                             Doğa İpek – Jetron Makine San. ve Tic. A.Ş.

Üye                             Selkut Engin – Heidelberg Grafik Ticaret Servis Ltd. Şti.

Üye                             Fatih Güven – Sancak Etiket Matb. Amb. İnş. San. ve Tic. A.Ş.

 

12. Olağan Genel Kurulda Yönetim Kurulunun yanı sıra ESD yönetiminde önemli rol üstlenen Denetim Kurulu, Sicil Kurulu ve derneğe uzun yıllar katkı ve değer sunmuş isimlerden oluşan Danışma Kurulu da belirlendi.

 

“Yeni Yaşamın Yeni Lisanı” olarak nitelendirdiğimiz etiketin geleceği için sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üretmek önceliğimiz olacak.

Etiket Sanayicileri Derneği’nin yeni başkanı Merve ERGENÇ şunları söyledi:

Geçmiş dönemlerde başarılı projelerin hayata geçmesini sağlayan, derneğimize büyük katkıları bulunan Sayın Aydın Okay ve değerli kurullarımızdan devraldığımız bayrağı, 12. Dönem Yönetim Kurulu olarak daha ileriye taşımak adına büyük çaba sarf edeceğiz. Yeni dönemde devraldığımız projelerin sürdürülebilirliğini sağlarken,  hızla değişen dünya ile uyumlu şekilde yeni çalışmalarımızı da hayata geçireceğiz.  Bu süreçte en büyük destekçimiz üyelerimiz ve sektör paydaşlarımız ile katma değer üretmek hedefimiz olacak.

Ülkemize ve sektörümüze olan sorumluluğumuzla, geçmiş yönetim kurulunun tecrübeleri ışığında, deneyimlerimiz ve yenilikçi bakış açımızla tüm sektörün sesi olarak hep beraber çalışacağız.  Sektörümüzü temsil eden, Türkiye’de tek ve köklü dernek olan ESD’yi bugünlere taşıyan geçmiş dönem başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyor, yeni dönem Yönetim Kurulu Üyelerimize başarılar diliyorum.

 

 

 

bottom of page