top of page

Pimms Group Single Pass Baskı Çözümleriyle  PackFair Türkiye Fuarında Yenilikleri tanıttı.




Pimms Group Single Pass Baskı Çözümleriyle  PackFair Türkiye Fuarında Yenilikleri tanıttı.

Global markaları Türkiye pazarında başarıyla temsil eden Pimms Group, PackFair Türkiye Fuarı’nda sektörle buluştu.

Pimms Group Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aygüler; 13-16 Şubat tarihleri arasında İzmirde düzenlenen PackFair Türkiye fuarında PIMMS Grup olarak başta Ege bölgesi olmak üzere İstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep, Van, Fransa, Angola, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden birçok müşteriyi ağırladık. Özellikle bu tür organizasyonlara katılım sağlayarak hitap etiğimiz sektörlere ve bölgelere destek vermeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.




Aygüler; Standımızda Single Pass tek kafalı Sunthinks SC300 ve 3 kafalı Robotjet RJ90 makinelerini sergiledik. Fuar süresince özellikle otomatik beslemeli SC300 modelimiz ile pizza kutusu, kağıt poşet, kağıt bardak, peçete, Kraft doypak gibi ürünlere baskılar aldık. 3 kafalı modelimiz olan RJ90 modelimiz ile de rulodan ruloya non-woven ve ham beze baskılar yaparak büyük ilgi çektik. Ayrıca Rulodan ruloya veya tabakaya Dijital Kitap Baskı makinesi, Sunthinks Single Pass UV ve Aobead Dijital UV etiket baskı makinelerimiz ile ilgili potansiyel müşterilerimize yeni ürünlerimiz ve yapabilecekleri yeni uygulamalar ile nasıl katma değerli işler üretebileceklerini ve esneklik sağlayabileceklerini gösterdik.

Single Pass baskı teknolojisi baskı sektörünün her alanında çığır açmakla birlikte diğer birçok sektörle de bağlantılı olarak büyük bir potansiyele sahip. Başta ambalaj, oluklu mukavva, metal, plastik, promosyon vb birçok sektöre hitap ediyor ve oyun değiştirebilecek yüksek bir potansiyele sahip. 

PIMMS Group olarak hem lokal hem ulusal hem de uluslararası fuarlara katılmaya devam ederek Türkiye ve çevre ülkelerdeki bilinirliğimizi arttırmaya devam edeceğiz. Standımızı ziyaret ederek bizi onurlandıran müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz dedi




 

bottom of page